FAQ

Mondmaskerbeleid

Bezoekers dienen op de expo nog steeds een mondmasker te dragen. Het masker mag uiteraard worden afgezet om een foto te maken.

Zijn er tickets aan de kassa beschikbaar?

Aan de kassa zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar; afhankelijk van de drukte en/of eventuele uitverkochte tijdslots. Vermijd wachttijden en bestel je tickets online!

Hoeveel kost een ticket voor de expo?

Online : €11 per persoon

Aan de kassa : €12,50 per persoon

Mag mijn kind gratis binnen?

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis binnen. Kinderen onder de 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassenen.

Hoe kan ik betalen op de expo?

Door veiligheids- en corona-maatregelen vragen we bij voorkeur om elektronisch te betalen.

Hoe lang ben je binnen?

Normaal gezien duurt een wandeling door de expo zo’n 75 minuten.

Waarom moet ik een uur kiezen?

We werken met tijdslots om elke bezoeker een aangenaam bezoek te garanderen. Om de 10 minuten vertrekt er een klein groepje, daardoor moet je niet aanschuiven voor de perfecte foto!

Bovendien zijn we verplicht om het exacte aantal bezoekers goed te monitoren om ieders veiligheid te garanderen in deze tijden van COVID-19.

Zijn de tijdsslots strikt?

We raden je aan om 5 minuten voor de start van je bezoek aanwezig te zijn. Indien je te laat bent voor het door jou gekozen tijdslot door onvoorziene omstandigheden, maak je dan geen zorgen. De organisatie zal je dan een ander tijdslot toekennen die dag. Tickets kunnen wel niet omgeruild worden voor andere data.

Kan ik tickets doorgeven?

Absoluut! Tickets kan je doorgeven of cadeau doen aan familie en vrienden, zolang ze maar de juiste tickets kunnen tonen aan de kassa.

Moet ik mijn ticket afprinten?

Dat kan maar je kan de QR-code ook gewoon opslaan op je smartphone! Niet alleen super handig, maar hierdoor spaar je ook weer wat papier en inkt uit.

Wie organiseert Meer Weer?

Meer Weer is een samenwerking tussen VRT en RTBF.